Sproesser, Gudrun
Forschungsvorhaben
Organisationseinheiten
Berufsbeschreibung
Nachname
Sproesser
Vorname
Gudrun
Name
9 Ergebnisse
Suchergebnisse Publikationen
Gerade angezeigt 1 - 9 von 9
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelTraditional and modern eating in older adults : a comparison between an urban and rural sample from Gujarat, Western India(2022) Sproesser, Gudrun; Bhangaokar, Rachana; Ruby, Matthew B.; Fischler, Claude; Rozin, Paul; Schupp, Harald T.; Renner, BrittaErschienen in: Health Psychology and Behavioral Medicine. Routledge, Taylor & Francis Group. 2022, 10(1), pp. 818-836. eISSN 2164-2850. Available under: doi: 10.1080/21642850.2022.2116327
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelSimilar or different? : Comparing food cultures with regard to traditional and modern eating across ten countries(2022) Sproesser, Gudrun; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Akotia, Charity S.; dos Santos Alvarenga, Marle; Bhangaokar, Rachana; Furumitsu, Isato; Hu, Xiaomeng; Schupp, Harald T.; Renner, Britta et al.Erschienen in: Food Research International. Elsevier. 2022, 157, 111106. ISSN 0963-9969. eISSN 1873-7145. Available under: doi: 10.1016/j.foodres.2022.111106
- VeröffentlichungBeitrag zu einem SammelbandEntendendo o comer tradicional e o moderno(2021) Sproesser, Gudrun; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Akotia, Charity; Alvarenga, Marle; Bangaokar, Rachana; Furumitsu, Isato; Imada, Sumio; Schupp, Harald T.; Renner, Britta et al.Erschienen in: ALVARENGA, Marle, ed., Liane DAHÁS, ed., César MORAES, ed.. Ciência do comportamento alimentar. Santana de Parnaíba: Editora Manole, 2021, pp. 355-370. ISBN 9786555760071
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelEssverhalten gestern und heute : Ein konzeptueller Rahmen für traditionelles und modernes Essverhalten(2020) Sproesser, Gudrun; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Akotia, Charity S.; dos Santos Alvarenga, Marle; Bhangaokar, Rachana; Furumitsu, Isato; Hu, Xiaomeng; Schupp, Harald T.; Renner, Britta et al.Erschienen in: Der Lebensmittelbrief. LID - Lebensmittel-Informations-Dienst GmbH. 2020, 31, pp. 3-6. ISSN 0940-1091
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelUnderstanding traditional and modern eating : the TEP10 framework(2019) Sproesser, Gudrun; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Akotia, Charity S.; Alvarenga, Marle Dos Santos; Bhangaokar, Rachana; Furumitsu, Isato; Hu, Xiaomeng; Schupp, Harald T.; Renner, Britta et al.Erschienen in: BMC Public Health. 2019, 19(1), 1606. eISSN 1471-2458. Available under: doi: 10.1186/s12889-019-7844-4
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelThe positive eating scale : relationship with objective health parameters and validity in Germany, the USA and India(2018) Sproesser, Gudrun; Klusmann-Weißkopf, Verena; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Rozin, Paul; Schupp, Harald T.; Renner, BrittaErschienen in: Psychology & health. 2018, 33(3), pp. 313-339. ISSN 0887-0446. eISSN 1476-8321. Available under: doi: 10.1080/08870446.2017.1336239
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelThe Eating Motivation Survey : results from the USA, India and Germany(2018) Sproesser, Gudrun; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Rozin, Paul; Schupp, Harald T.; Renner, BrittaErschienen in: Public health nutrition. 2018, 21(3), pp. 515-525. ISSN 1368-9800. eISSN 1475-2727. Available under: doi: 10.1017/S1368980017002798
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelWhat Constitutes Traditional and Modern Eating? : The Case of Japan(2018) Sproesser, Gudrun; Imada, Sumio; Furumitsu, Isato; Rozin, Paul; Ruby, Matthew B.; Arbit, Naomi; Fischler, Claude; Schupp, Harald T.; Renner, BrittaErschienen in: Nutrients. 2018, 10(2), 118. eISSN 2072-6643. Available under: doi: 10.3390/nu10020118
- VeröffentlichungZeitschriftenartikelSpheres of moral concern, moral engagement, and food choice in the USA and Germany(2017) Arbit, Naomi; Ruby, Matthew B.; Sproesser, Gudrun; Renner, Britta; Schupp, Harald T.; Rozin, PaulErschienen in: Food Quality and Preference. 2017, 62, pp. 38-45. ISSN 0950-3293. eISSN 1873-6343. Available under: doi: 10.1016/j.foodqual.2017.06.018